Siirry sisältöön
Verkkokauppa.com – Todennäköisesti aina halvempi
Etusivu / Tuote 37275

Ant Bully PS2-peli

Maksupalvelut

Tuote-esittely

Ant Bully - toimintaseikkailu lapsille - perustuu Warner Bros. Picturesin samannimiseen, tulevaan digitaalisesti animoituun perheelokuvaan. Se tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kokea ja tutkia hyönteismaailman ihmeitä.

Pelihahmo on Lucas Nickle, hyljeksitty 10-vuotias, joka purkaa turhautumisensa pihalla olevaan muurahaiskekoon ja sen pieniin asukkaisiin. Rangaistukseksi muurahaisvelho Zoc kutistaa Lucasin maagisesti muurahaisen kokoiseksi. Ansaitakseen vapautensa Lucin on opittava elämään yhteisössä ja selviämään hyönteismaailman vaaroista.

Uskomattomilla seikkailuillaan Lucas kokee miltä muurahaisesta tuntuu ihmisen kokoisessa maailmassa. Pelin edetessä Lucas kehittyy öykkäristä sankariksi, kun hän johtaa yhteisöä taistelussa hyönteismaailmaa uhkaavaa vaaraa vastaan. Muurahaisvelho Zoc, hoitaja Hova, tiedustelija Ant ja kerääjä Kreela auttavat Lucasia pelastamaan yhteisön. Matkallaan hän kohtaa myös huolettoman kuoriaisen ja fatalististien hehkumadon sekä hyönteismaailman arkkivihollisen, tuholaistorjuja Stan Bealesin.

Lucasin on käytettävä muurahaistaitojaan, kuten kestävyys, voima ja kiipeilytaito selviytyäkseen vaarallisessa ympäristössä. Hän oppii uusia taitoja, kuten kiipeily ja on painonsa nostaminen 10-kertaisena.

Taistele yhteisön vihollisia vastaan, ml. pistiäiset, termiitit ja ihmiset. Muita vihollisia ovat pillerinpyörittäjät, hämähäkit, pihtihännät ja moskiitot. Taistele ilmassa ja ohjaa Lucasia pistiäisen selässä ja riippuliidä turvallisesi paikasta toiseen. Vieraile eri paikoissa, kuten muurahaiskeolla, Lucaksen talossa ja pihalla sekä toukkatallissa ja sammakkolammella ja näe ne muurahaisen silmin. Hanki uusia aseita, panssaria ja ammuksia, kun autat Lucasta muuttumaan muurahaiseksi. Aseissa mm. Lucaksen sauva, jousi, laavahämähäkki ja siemenpommit.

Pyydä muilta muurahaisia telepaattisesti apuun, kun yrität selviytyä pienoismaailman vaaroista. Lucas voi pyytää myös muurahaisia suorittamaan suuria tehtäviä.

Lisätiedot

Tuotteen tiedot
BrändiAtari
TuotekoodiE102349
EAN5037930073120
Takuutiedot
Takuuohjeet
Takuuasiat Verkkokauppa.com asiakassivujen ohjeilla.
Myyntihistoria
Viimeksi saapuneet
Ei tietoa
Viimeksi myyty
Ei tietoa
Lisätty valikoimaan10.7.2006